Toimintaa aikuisille

Aikuisena partioon

Partio tarjoaa elämyksiä ja laadukasta toimintaa myös aikuisena mukaan tuleville: leirejä, retkeilyä, vaelluksia, hauskoja kisoja, ulkomaan partiotapahtumia sekä johtamis- ja taitokoulutusta. Partiossa pääsee ylittämään itsensä, oppimaan uusia taitoja ja vahvistamaan itseluottamusta. Yhdessä toimiminen tuo ympärille yhteisön eri-ikäisiä ihmisiä.

Kaipaamme jatkuvasti lisää aikuisia mukaan sekä viikoittaiseen  toimintaan että satunnaisiin pesteihin. Uusi aikuinen saa oman partiokummin, joka auttaa häntä tutustumaan lippukunnan toimintaan, tulemaan mukaan tapahtumiin ja pääsemään porukkaan.

Mitä kaikkea partio voisi juuri sinulle tarjota? Suosittelemme kurkkaamaan Suomen Partiolaisten sivut Partio on myös aikuisille.

Vanhempana mukaan toimintaan

Järjestämme toisinaan retkiä ja tapahtumia, jotka ovat avoimia koko perheelle. Näistä ilmoitamme uutiskirjeessämme Kontypostissa. 

Lisäksi lippukunnassa on suuri apu apukäsistä varainkeruutapahtumissa, autokyytien järjestämisessä retkille ja leireille tai saattajana partiotaitokisoihin. Myös viikkokokouksiin tarvitsemme toisinaan aikuista tukea. Saatamme pyytää apua esimerkiksi sähköpostilla tai tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä, sekä otamme ilomielin vastaan myös oma-aloitteiset tarjoukset avusta. Ota tässä tapauksessa yhteyttä ryhmän-, retken tai lippukunnanjohtajaan!

Taustatukea vanhempainyhdistyksessä

Kontutyttöjen toimintaa pääsee mahdollistamaan myös vanhempainyhdistyksen kautta. Kontutytöillä on lippukunnan perustamisesta vuonna 1966 lähtien ollut aktiivinen vanhempainyhdistys. Vanhemmat ovat kullanarvoisena apuna esimerkiksi lippukunnan Syyspamauksen ja joulujuhlan järjestelyissä. 

Vanhempainyhdistyksen toimintaa koordinoi vanhempainneuvosto, joka kokoontuu tarvittaessa, yleensä kahdesti vuodessa. Lasten ja johtajien äitien ja isien lisäksi yhdistykseemme kuuluu myös tyttöjen muita sukulaisia. Mukaan toimintaan pääset vaikket partiossa olisi ollutkaan, tärkeintä on meno ja meininki.

Vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja on Sini Lindgren (sini@testudo.cc). Voit tukea vanhempainyhdistyksen toimintaa osallistumalla sen toimintaan ja/tai maksamalla vapaaehtoisen perhekohtaisen jäsenmaksun. Kannatusmaksu maksetaan syksyisin.